Welkom bij Tastino

TASTINO is jouw food boetiek gelegen in ASSE (tegenover de ZEB – naast Lollypop en Keukens & Interieur Wingels).

TASTINO heeft een eigentijds aanbod samengesteld: lekker belegde broodjes (vers en artisinaal), slaatjes, panini’s, verse zelfgemaakte soep, huisgemaakte ice-tea, goede (!) koffie en thee.

Met lekkere broodjes bedoelen we dat jij kan kiezen uit vers bereid en artisanaal brood met overheerlijk beleg naar jouw keuze. Een zalige glimlach krijg je er gratis bovenop!

TASTINO FOOD BOETIEK

Vanuit taste (smaak) zijn wij vertrokken. De lekkere, pure smaak van ambachtelijke producten, de smaak van onbewerkte producten, de smaak van een goed glas wijn, de smaak om vrienden en familie gezellig te ontvangen, de smaak om dat met smaak te doen.

Wat is jouw smaak? Wat maak jij graag klaar? Wat eet jij graag? Wat geef jij graag?

Nu juist vanuit die smaak, jouw smaak, your taste, votre goût, vostro sapore, … gaan wij samen met jou verder. Taste up your life!

Geef jij graag een geschenk met smaak? Niet zo maar een fles wijn ! Niet zo maar olijfolie! Niet zo maar een pesto! Maar ambachtelijk gemaakt door mensen voor mensen!
Er staan altijd verschillende geschenkmanden klaar of wij adviseren jou heel graag en stellen een geschenkmand samen volgens jouw smaak!

Connect24-7

Powered by Connect24-7